Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Game by Lipsanen oy Mimika, kotimainen jakku - 36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea Mimika Lipsasen Game-tuotemerkin jakku. Hyvin suurella todennäköisyydellä 80-luvun lopulta / 90-luvun alusta. Erittäin näyttävä meriaiheinen kuosi, jonka pääväreinä musta ja valkoinen. Ihanaa, laskeutuvaa ja hengittävää viskoosia. Ajaton malli, joka sopii todella hyvin myös nykypäivään. Isot etutaskut, kevyt shaalikaulus. Yksirivinen kiinnitys neljällä muovinapilla. Olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Todella näyttävä jakku ja erittäin hyväkuntoinen jakku, joka sopii niin arkeen kuin iltaankin!

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Lipsanen Oy Mimikasta

Aug. Lipsanen Oy oli Porin seudun huomattavin tukkuliike ja maineikas vaatetusalan tehdas. August Lipsanen perusti vuonna 1910 tukku- ja vähittäiskaupan. Useiden kasvuvaiheihen jälkeen, liikkeen kangasosasto perustettiin 30-luvun puolivälissä ja vuonna 1935 Lipsanen perusti yhden Porin vanhimmista vaatetustehtaista nimeltä Ompelimo Aug. Lipsanen Oy, joka valmisti alunperin miesten paitamallia vuodelta 1922. Vähitellen tuotevalikoimaan tulivat esiliinat, työvaatteet ja suoja-asusteet. 1950-luvulla tuotantoa laajennettiin myös naisten vaatteisiin ja työntekijämäärä nousi sataan. Mimika-tuotemerkin valmistus aloitettiin 1960-luvulla. 1970-luvun lopun mallistoon kuului Mimika- Ja Game-ulkoiluvaatteita ja yhdistelmäasuja. 1990-luvulla Lisanen Oy Mimika työllisti Porissa 80 henkeä. Yrityksen toiminta on lakannut.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

Mittataulukko

Jakku

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 110
Helman ympärys, cm 105
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 41
Etupituus, cm (olka-helma) 77
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 37
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 74
Olan leveys, cm 13
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 58

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg
Mitat 19 cm