Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Garella, raidalliset housut - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistetut Garella-merkkiset persoonalliset raidalliset hosuut. Koska housut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Aidot kasarihousut, joissa korkea vyötärökorkeus ja leveät lahkeet. Lahkeensuulla käänteet. Vyötäkaitaleelta avolaskokset etulahkeille – lahkeet ovat yhtä leveät ylhäältä kuin alhaalta.  Sivutaskut. Vyötärökaitaleella vyölenkit. Kiinnitys vetoketjulla ja muovinapilla. Pinta vain kevyesti haalistunut, muutoin erittäin hyväkuntoiset & persoonalliset raidalliset housut, joiden muotokieli sopii täydellisesti myös tämän hetken trendeihin!

Kokomerkintä 36, mutta kapea vyötärönympärys. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 168 cm pitkä ja jonka rinnan ympärys on 87 cm, vyötärön ympärys 69 cm ja lantion ympärys 95 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 68
Lantion ympärys, cm 112
Lahkeen ympärys, cm 44
Vyötärökorkeus etu, cm 32
Vyötärökorkeus taka, cm 41
Ulkosauman pituus, cm 102

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.