Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Gina Bacconi, musta juhlajakku - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Englannissa valmistettu Gina Bacconi -merkkinen korkealaatuinen musta juhlajakku. Koska jakku on Englannissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1980-luvulta. Todella kaunis ja ajaton malli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös nykypäivään. Pintamateriaali kauniisti pliseerattua kangasta. Kevyesti laskeutuva pussihiha. Pääntiellä ja helmassa kaunis musta-valkoinen punoskautale. Kiinnitys piilonapeilla, miehustalla kolme isoa kullanväristä koristenappia. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Kokonaan vuoritettu. Todella kaunis ja korkealaatuisesti valmistettu juhlajakku, joka soveltuu myös toimistokäyttöön.

Yhdistä rennosti toimistoon vaaleiden farkkujen ja T-paidan kanssa tai käytä juhlassa leveälahkeisten housujen tai mustan kynähameen kanssa.

Kokomerkintä 40, mutta sopinee myös koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 100
Vyötärönympärys, cm 92
Pituus keskietu, cm 40
Selän leveys, cm 37
Pituus keskitaka, cm 62
Olkasauman pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 63

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.