Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Gina Bacconi, villi liivi 90-luvulta - 36

42,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava ja tyylikäs, Englannissa Gina Bacconi -tuotemerkille valmistettu puuvilla-pellavaliivi 90-luvulta. Koska liivi on Englannissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Materiaalin, niskalapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu vahvasta, hengittävästä ja kevyesti strukturoidusta puuvilla-pellavasekoitteesta, jossa tyylikäs kissaeläinkuosi. Pohjalla ruskean ja beigen sävyjä, täplät ja raidat mustia. Lantiomittainen, muotoonommeltu liivimalli kauniilla yksityiskohdilla. Pyöreä pääntie, kiinnitys kuudella muovinapilla. Sivusauman helmaosalla kolme koristenappia molemmin puolin. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen, laadukas ja tyylikäs liivi 90-luvulta!

Kokomerkintä EUR 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

90 % puuvilla / 10 % pellava
käsinpesu

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 90
Vyötärön ympärys, cm 81
Lantion ympärys, cm 96
Etupituus, cm (olka-helma) 75
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 32
Olan pituus, cm 7

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36

Väri

, ,