Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Graafinen huivikauluspusero 80-luvulta - L

35,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava portugalilainen huivikauluspusero 80-luvulta. Ei valmistajatietoa. Koska pusero on Portugalissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja kuosin perusteella valmistettu 1980-luvullta. Valmistettu sileästä, kevyestä ja liukkaasta viskoosista, jossa abstrakti pinkki kuosi mustalla pohjalla. Mitä todennäköisimmin viskoosia, ei materiaalitietoja. Kaunis, pitkähihainen ja suora paitamalli, jossa hurmaava huivikaulus. Nappikiinnitys vasemmalla olalla. Suora helma. Pienet olkatoppaukset ja avolaskokset olalla. Todella hyväkuntoinen ja kaunis huivikauluspusero arkeen tai juhlaan!

Kokoarvio L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi
Arvio, ei materiaalitietoja.
30 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 112
Vyötärön ympärys, cm 112
Etupituus, cm (olka-helma) 63
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 55

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, ,