Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Hagström Oy, kotimainen pitkä mokkatakki - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaiset Hagström Oy:n valmistama pitkä, ruskea mokkatakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1960-luvulla. Todella näyttävä, katseenkiinnittävä mokkatakki, jossa upeita muotoleikkauksia. Kauniisti nukattua keskiruskeaa mokkanahkaa. Herrainkaulus. Kiinnitys kolmella, päällystetyllä napilla. Läpälliset etutaskut. Takakappaleella keskitakasaumassa helmassa halkio, jossa kolme, päällystettyä nappia. Kokonaan vuoritettu. Takin valmistajalapussa merkintä “waterproof”, joten takissa on ollut vedenkestävä käsittely.

Ikäisekseen uskomattoman hyväkuntoinen, persoonallinen ja katseenkiinnittävä kotimainen Hagström Oy:n mokkatakki, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös nykypäivään. Samanlaisia takkeja ei enää valmisteta!

Kokomerkintä 44, mutta sopinee koolle 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Hagström Oy:stä

Nahkuri Andreas Leander Hagsröm perusti 1896 nahkaverstaan isänsä taloon Kaarlelaan. Verstas muutti vuonna 1903 teollistumisen myötä Kokkolaan ja muuttui tehtaaksi. Vuonna 1914 sukuyrityksestä tuli Hagström Oy. Yritys työllisti 1960-luvulla 30 henkeä. Toimitusjohtajana toimi 1967 neljännen sukupolven Hagstöm, Mark Hagström. Vuonna 1970 kolmannes tuotannosta meni vientiin. Vuonna 1982 Hagstömin toimintaa jatkoi Sinatex Oy, jonka toiminta päättyi konkurssiin 1980-luvun loppupuolella.

Lähde: kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: nahka
Vuori: polyesteri
arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 106
Vyötärönympärys, cm 112
Selän leveys, cm 42
Pituus keskitaka, cm 108
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.