Helena Haart, hollantilainen naisten kukkaliivi – 38/40

12,95

Hollannissa valmistettu Helena Haartin valmistama naisten liivi. Koska tuote on valmistettu Hollannissa, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Etukappale kaunista kukkakuosista samettia. Kiinnitys kolmella napilla (alin nappi puuttuu). Pienet, söpöt, läpälliset etuktaskut. Takakappale paksua sifonkia ja selässä kuminauhakaitale. Hyväkuntoinen naisten liivi. Yhdistä farkkujen ja pitkän kauluspaidan kanssa toimistoon tai arkeen. Kokomerkintä 1, kokoarvio 38/40, mutta käy pienepikokoiselle over-sized käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2001190316 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hollannissa valmistettu Helena Haartin valmistama naisten liivi. Koska tuote on valmistettu Hollannissa, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Etukappale kaunista kukkakuosista samettia. Kiinnitys kolmella napilla (alin nappi puuttuu). Pienet, söpöt, läpälliset etuktaskut. Takakappale paksua sifonkia ja selässä kuminauhakaitale. Hyväkuntoinen naisten liivi.

Yhdistä farkkujen ja pitkän kauluspaidan kanssa toimistoon tai arkeen.

Kokomerkintä 1, kokoarvio 38/40, mutta käy pienepikokoiselle over-sized käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Helena Hartista

Helena Hart on hollantilainen vaatevalmistaja, joka on valmistanut tuotteita hollantilaisille naisille jo yli 25 vuoden ajan. Kaikki vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Hollannissa.

Lähde: www.helenehart.nl

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
100 % polyesteri (vuori)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 80
Helman ympärys, cm 76
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 18
Etupituus, cm (olka-helma) 47
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 27
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 38
Olan leveys, cm 6

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Koko

,

Väri