Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Irja Leimu, kotimainen puolihame - 36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu, Irja Leimun suunnittelema kukonaskelkuosinen puolihame. Aitoa vintagea. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Klassinen kukonaskelkuosi. Muotolaskokset vyötöröllä. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Kohtuullisen hyväkuntoinen Irja Leimu -tuote.

Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Irja Leimusta

Irja Leimun vaatteille on tunnusomaista tyylikäs ajattomuus ja korkea laatu. Irja Leimu valmistui vuonna 1960 Taideteollisen oppilaitoksen muotipiirustusosastolta. Irja on työskennellyt mm. Turun Silolla, Kestilällä, Vaaksassa ja Lee Cooperilla. Leimun 1970-luvun merkittäviä töitä olivat SOK:n Bizarro-vapaa-ajan malliston ja turkulaisen Tyylex Oy:n Bianca-malliston suunnittelu. Vuodesta 1980 lähtien Irja Leimulla on ollut oma suunnittelutoimisto. Toimiston asiakkaita olivat mm. Karhu Titan Oy, Suomen Trikoo Oy, Ajaton Oy, Sasta Tuote Oy, Skila Oy ja Fenno Sport. Vuodesta 1988 lähtien Irja Leimu on suunnitellut ja markkinoinut nimellään kulkevaa pienehköä mallistoa, joka valmistetaan alihankintatyönä Suomessa. Nykyään Irja Leimu tekee konsultointityötä vaatetusalalla sekä suunnittelee mittatilaustyönä uniikkivaatteita.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) www.finnishdesigners.fu

Materiaali ja pesuohjeet

45  % villa / 55 % viskoosi

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 70
Lantion ympärys, cm 94
Pituus, cm 56

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg