Italialainen vintage-neule – M/L

24,95

Italiassa valmistettu punainen vintage-neule. Koska neule on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1960-luvulta. Ihanaa, kuvioitua neulosta. Helmassa, pääntiellä ja hihansuissa puuvillaribbineulosta. V-pääntie, jolla kolme kirkasta starssikiveä. Rinnalla kaunis satiiniapplikaatio, jolla hopeaa lurex-lankaa ja kirkas strassi. 1/2-pituiset lepakkohihat.Hieman nukkaa pinnassa, muutoin hyväkuntoinen, kaunis ja näyttävä punainen vintage-neule arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä S, mutta todellisuudessa kokoa M/L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

Italiassa valmistettu punainen vintage-neule. Koska neule on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1960-luvulta. Ihanaa, kuvioitua neulosta. Helmassa, pääntiellä ja hihansuissa puuvillaribbineulosta. V-pääntie, jolla kolme kirkasta starssikiveä. Rinnalla kaunis satiiniapplikaatio, jolla hopeaa lurex-lankaa ja kirkas strassi. 1/2-pituiset lepakkohihat. Hieman nukkaa pinnassa, muutoin hyväkuntoinen, kaunis ja näyttävä punainen vintage-neule arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä S, mutta todellisuudessa kokoa M/L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % akryyli

Mittataulukko

Lantion ympärys, cm 76
Etupituus, cm 59
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 38

Mitat neuleesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Saatat myös pitää...