Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

James, kotimainen naisten farkkuliivi - 38-42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen James-merkkinen farkkuliivi. Koska farkkuliivi on valmistettu Suomessa, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Liivi luultavasti 70-luvulta ja saattaa olla miesten mallistosta; sopii hyvin naiselle varsinkin over-sized käyttöön. Kauniit leikkaukset ja tikkaukset. Edessä kolme metallista painonappia. Suhteellisen hyväkuntoinen, Suomessa valmistettu farkkuliivi. Harvinainen löytö – toista samanlaista ei heti tule vastaan!

Yhdistä pitkän, vaalean kauluspaidan päälle toimistoon tai värikkään kukkahameen kanssa kesäpäivään!

Kokomerkintä 44, mutta sopinee paremmin koolle 38-42 Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa James Production Oy:stä

Ville Mattinen perusti Helsinkiin vuonna 1948 Mattisen Teollisuus Oy -nimisen vaatetustehtaan. Ensimmäiset tuotteet olivat saapashousuja, joista tulikin vuosiksi Mattisen Teollisuuden tärkein myyntiartikkeli. Vuonna 1958 Villen poi Sakari siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi, jolloin farmarihousut olivat yrityksen suurin tuoteryhmä. Nuoret halusivat pukeutua farkkuihin, joiden valmistus Suomessa oli tuolloin vasta aluillaan. Farmariasuinen James Dean oli tällöin nuorten idoli ja hänen mukaansa saivat Mattisen Teollisuuden uudet James-farmarit nimensä. Vuonna 1959 amerikkalaiselta elokuvayhtiöltä saatiin lupa nimen käyttöön. Vuonna 1964 tehdas muutti Heinolaan ja 60-luvun lopulla Mattisen Teollisuus oli pohjoismaiden suurin farkkuvalmistaja. Mattisen Teollisuus oli ensimmäinen länsimainen yritys, joka onnistui viemään farmareita myös Neuvostoliiton markkinoille. Useiden eri vaiheiden jälkeen James-tuotemerkki myytiin vuonna 1987 Beavers Oy:lle. James-farkkujen valmistus lopetettiin 1980-luvulla.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 88
Helman ympärys, cm 82
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 24
Etupituus, cm (olka-helma) 50
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 28
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 41
Olan leveys, cm 5,5

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg