Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

James, kotimaiset farkut 70-luvulta - 34

59,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Upeat Suomessa valmistetut, James -merkkiset farkut 70-luvulta. Koska housut on Suomessa valmistetut, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu paksusta, jämäkästä ja lämpimästä denim-kankaasta. Tunnun ja ulkonäön perusteella villasekoitetta. Toimikassidosta, jonka päävärinä tummansininen, pohjalla valkoista. Normaalivyötäröinen, polvea kohden kapeneva ja lahjetta kohden levenevä malli, jossa leikkaus polvikorkeudella. Isot etutaskut ja takataskut. Vyölenkit vyötärökaitaleella. Kiinnitys metallivetoketjulla ja napilla. Pinnassa luonnollista pesunukkaa, muutoin minttikuntoiset ja ihanat kotimaiset farkut 70-luvulta!

Kokoarvio 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa James Production Oy:stä

Ville Mattinen perusti Helsinkiin vuonna 1948 Mattisen Teollisuus Oy -nimisen vaatetustehtaan. Ensimmäiset tuotteet olivat saapashousuja, joista tulikin vuosiksi Mattisen Teollisuuden tärkein myyntiartikkeli. Vuonna 1958 Villen poi Sakari siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi, jolloin farmarihousut olivat yrityksen suurin tuoteryhmä. Nuoret halusivat pukeutua farkkuihin, joiden valmistus Suomessa oli tuolloin vasta aluillaan. Farmariasuinen James Dean oli tällöin nuorten idoli ja hänen mukaansa saivat Mattisen Teollisuuden uudet James-farmarit nimensä. Vuonna 1959 amerikkalaiselta elokuvayhtiöltä saatiin lupa nimen käyttöön. Vuonna 1964 tehdas muutti Heinolaan ja 60-luvun lopulla Mattisen Teollisuus oli pohjoismaiden suurin farkkuvalmistaja. Mattisen Teollisuus oli ensimmäinen länsimainen yritys, joka onnistui viemään farmareita myös Neuvostoliiton markkinoille. Useiden eri vaiheiden jälkeen James-tuotemerkki myytiin vuonna 1987 Beavers Oy:lle. James-farkkujen valmistus lopetettiin 1980-luvulla.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Villa / puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja.

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 66
Istuinkorkeus etu, cm 29
Istuinkorkeus taka, cm 38
Reiden ympärys, cm 54
Lahkeen ympärys, cm 62
Polven ympärys, cm 23
Lahkeen sisäpituus, cm 70

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

34

Väri