Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Janita Boots, kotimaiset nahkasaappaat 80-luvulta - 38

54,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kauniit ja korkealaatuiset Janita Boots -merkkiset kotimaiset, korkeavartiset nahkasaappaat 80-luvulta. Koska saappaat on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1980-luvulta. Ihanat aikakautensa, pienikorkoiset ja korkeavartiset mallit. Kapea kärki, tilavahko lesti. Valmistettu tummanruskeasta ja ruskeasta nahasta sekä punertavan ruskeasta mokkanahasta. Upeat leikkaukset. Kaksi pientä solkikoristetta varressa ja kiristettävä solkikiinnitys nilkan ulkosyrjällä. Käännettävä varsi, sisäpuoli tummanruskeaa nahkaa. Huopavuori. Vahva kumipohja. Kannoissa ja koroissa nirhaumia, jotka huomioitu hinnassa. Muutoin todella hyväkuntoiset, korkealaatuiset ja kauniit ruskeat nahkasaappaat talvikauteen!

Kokomerkintä 38. Tarkemmat mitat alla.

Materiaali

Nahka / kumi

Mitat

Kärki-kanta (pohjaa pitkin), cm  24,5
Jalkapöydän ympärys, cm  15
Varren pituus korosta, cm  40 / 49
Varren ympärys, cm  38
Korko, cm  3

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

38

Väri