Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Jubella, valkoinen nahkalaukku

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Jubella Finlandin valmistama kaunis ja sievä valkoinen nahkalaukku. Valmistettu kovitetusta valkoisesta nahasta. Etukappaleella magneettilukkokiinnitteinen läppä. Kokonaan vuorattu nahalla, sisällä vetoketjullinen sivutasku. Neppareilla säädettävä kantohihna. Laukkua voi käyttää myös ilman hihnaa. Kantohinna kärsinyt ja muutama huomaamaton naarmu pinnassa, muutoin hyväkuntoinen ja hurmaava Vintage-samettilaukku arkeen tai juhlaan!

Tietoa Jubella Oy:stä

Vuonna 1926 perustettu kouvolalainen Jubella Oy on tunnettu korkealaatuisista laukuista, vöistä ja jalkineista. 1960-70-luvulla Jubella oli Pohjoismaiden suurin käsilaukkutehdas ja parhaimmillaan työntekijöitäkin oli noin 100 henkilöä. Vuonna 1988 puolet Jubella Oy:n osakekannasta siirtyi Friitala Oy:lle, jolloin Friitala Oy siirsi laukkutuotantonsa Jubellalle. Yrityksen ja tehtaan tarina päättyi 1990-luvun alussa.

Lähde: kansakunnan vaatettajat (1996)

Mitat

Leveys, cm 21,0
Korkeus, cm 17,0
Syvyys, cm 7,0
Hihnan pituus, cm 80,0-150,0