Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

K-Dress, 70-luvun juhlaleninki - 44/46

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

K-Dress-merkkinen Länsi-Saksassa valmistettu 70-luvun juhlaleninki. Koska leninki on Länsi-Saksassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1970-luvun lopussa / 1980-luvun alussa. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta kirkkaanbeigestä materiaalista. Kaksiosainen malli: vyötäröllä kuminauhoitus. Vyötäröllä vyölenkit ja vyö, jonka edessä pronssinvärisiä pilkkuja. Vyön kiinnitys kahdella napilla. Napit voi myös irrottaa ja vyön voi solmia. Yläosa hihaton, olalla muotokaitaleet, joilla pronssinvärisiä pilkkuja. Pyöreä pääntie, edessä pieni cut out. Niskassa vetoketjukiinnitys. Alaosa runsas ja kokonaan vuoritettu. Erittäin hyväkuntoinen, 40-luvun tyylinen mekko arkeen tai kesäjuhlaan!

Kokomerkintä 46, mutta sopinee myös koolle 44. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

84 % triasetaatti / 16 % polyesteri
Vuori: 100 % asetaatti

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 68*
Yläosan etupituus, cm 47
Hameosan pituus, cm 72
Olan pituus, cm 16

*=venyttämättömänä, vyötäröllä venyvä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!