Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kaijuska, kotimainen samettibleiseri - C42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu Kaijuska-merkkinen samettibleiseri. Koska bleiseri on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1980-luvun alusta. Mielenkiintoinen malli, jossa kauniit leikkaukset. Vakosamettimainen pinta, jossa mustalla pohjalla erivärisiä kuvioita. Kaunis, himmeä kiilto. Rento, kaulukseton malli, jossa olan avolaskos aukeaa kaulusmaisesti helmaa kohden. Helman etureuna pyöristetty. Ei vuorta. Ihana, rento samettibleiseri arki- ja juhlakäyttöön!

Yhdistä rennosti toimistoon Loose Fit- farkkujen ja vaalean T-paidan kanssa tai yhdistä juhlaan mustan kotelomekon päälle.

Kokomerkintä C42, sopinee myös koolle 40. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 164-172 cm pitkä, jonka rinnan ympärys on 96 cm, vyötärön ympärys 81 cm ja lantion ympärys 102 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

80 % asetaatti / 20 % polyamidi

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 104
Etupituus, cm 58
Selän leveys, cm 40
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 61

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.