Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Käsin kirjailtu sininen silkkipusero - 34/46

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella näyttävä käsin kotikoneella valmistettu ja käsin kirjailtu sininen silkkipusero. Koska pusero on itse valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu kevyestä ja hengittävästä keskisinisestä silkkikankaasta. Ihana malli, jossa pääntiellä muotokaarroke. Pussihihat. Leveä kalvosin, jolla nappikiinnitys. Etukappaleelle ommeltu nyörit, jotka voi kiinnittää ristiin tai takakappaleelle. Kiinnitys olkasaumasta päällystetyin napein. Upeinta puserossa on rinnan muotokaarrokkeen käsin kirjailtu kukkaköynnös, jossa vihreää, pinkkiä, valkoista ja keltaista. Kaarrokkeella haaleampi kohta, josta poistettu tahra (huomioitu hinnassa) ja kalvosimien alimmat napit puuttuvat (siirretty olalle). Muutoin ikäisekseen hyväkuntoinen ja näyttävä silkkipusero kesäpäivään tai -juhlaan!

Kokoarvio 34/36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % silkki
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 96
Vyötärön ympärys, cm 90
Etupituus, cm (olka-helma) 56
Selän leveys, cm 33
Olan pituus, cm 9
Hihan pituus, cm 62

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.