Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kati Myynti Oy, kotimainen vintage-leninki - 42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Kati Myynti Oy:n Suomessa valmistettu vintage-leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1960-luvulta. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta, helppohoitoisesta materiaalista, jossa tummansinisellä pohjalla valko-punainen merimieshenkinen kuosi. Kaksiosainen malli, jossa puseromallinen yläosa. Yläosalla solmittava huivikaulus ja 2/3-pituiset pussihihat. Vyötäröllä muotosauma ja samasta kankaasta valmistettu, kovitettu vyö. Hameosa runsas ja A-linjianen. Hameosa kokonaan vuoritettu. Kiinnitys niskasta vetoketjulla ja hakasella. Uudenveroinen, kotimainen Kati Myynti Oy:n leninki arkeen ja juhlaan!

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 106
Vyötärönympärys, cm 86
Yläosan etupituus, cm 44
Hameosan pituus, cm 66
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 47

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!