Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Keltainen vintage-puku - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea ja näyttävä, käsin taidokkaasti valmistettu 50-luvun henkinen vintage-puku. Todennäköisesti uusiotuotantoa. Upea ja ajaton kaksiosainen puku, jossa kotelomekko ja mekkoon yhdistettävä lyhyt, boleromainen jakku. Valmistettu keltaisesta, strukturoidusta puuvillakankaasta. Kotelomekossa leveä, olan yli taittuva kauluskäänne. Vyötäröllä leikkaus, kynämainen hameosa. Kiinnitys kullanvärisillä napeilla. Ei vuorta. Muotolaskoksen sauma korjattu liimakankaalla, muutoin erittäin hyvä kunto. Samasta kankaasta valmistettu bolero puetaan kauluskäänteiden alle. Lyhyt malli, takana helmassa avolaskos. 2/3-pituinen raglan-hiha. Todella upea vintage-puku, joka huokuu 50-luvun vintage-glamouria!

Kokoarvio 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 94
Vyötärön ympärys, cm 74
Yläosan etupituus, cm 41
Hameosan pituus, cm 54
Selän leveys, cm 35
Boleron etupituus, cm 9,5
Boleron hihan pituus, cm 33

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!