Poisto!

Kielo-Tuote Oy, kotimainen vaalea pellavableiseri – 40

12,95 7,00

Kielo-Tuote Oy:n Palette-tuotemerkin Suomessa valmistettu naisten bleiseri. Luultavasti 90-luvulta. Kaunis pellavasekoitemateriaali, jossa himmeä kiilto. Punosmainen pintastruktuuri. Kevyt malli, jossa ei olkatoppauksia eikä vuorta. Sopii sekä arkeen että juhlaan. Kaksi alinta nappia puuttuu, mutta mielestämme tämä bleiseri sopii parhaiten auki käytettäväksi – ylimmän napin voi jopa poistaa. Yhdistä juhlaan mekon päälle tai suorien housujen yläosaksi. Trendikäs pukeutuja yhdistää bleiserin toimistoon farkkuihin ja valkoiseen T-paitaan. Ideaalinen kesään hengittävyytensä vuoksi. Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 2001420316 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kielo-Tuote Oy:n Palette-tuotemerkin Suomessa valmistettu naisten bleiseri. Luultavasti 90-luvulta. Kaunis pellavasekoitemateriaali, jossa himmeä kiilto. Punosmainen pintastruktuuri. Kevyt malli, jossa ei olkatoppauksia eikä vuorta. Sopii sekä arkeen että juhlaan. Kaksi alinta nappia puuttuu, mutta mielestämme tämä bleiseri sopii parhaiten auki käytettäväksi – ylimmän napin voi jopa poistaa.

Yhdistä juhlaan mekon päälle tai suorien housujen yläosaksi. Trendikäs pukeutuja yhdistää bleiserin toimistoon farkkuihin ja valkoiseen T-paitaan. Ideaalinen kesään hengittävyytensä vuoksi.

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Kielo-Tuote Oy:stä

Kielo-Tuote Oy on L-Kolttu Oy:n sisaryritys, joka on perustettu 1980. L-Koltulla / Kielo-Tuotteella on yhä edelleen toimintaa Myrskylässä.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

50 % polyesteri
20 % puuvilla
10 % pellava

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 98
Helman ympärys, cm 98
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 45
Etupituus, cm (olka-helma) 62
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 40
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 59
Olan leveys, cm 12
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 60,5

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 19 cm
Koko

Väri

Saatat myös pitää...