Kino, vihreä mokkabolero – 38-42

34,95

Hurmaava Kino-merkkinen vihreä mokkabolero. Upea malli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Lähes 100 % varmuudella 70-luvulta. Bolerossa kauniin vihreä mokkapinta. Kiinnitys kuudella mokkapäällystetyllä napilla. Pussimainen, 2/3-pituinen raglan-hiha. Muotolaskokset boleron helmalla; bolero kapenee alaspäin. Erittäin hyväkuntoinen, mutta kannattaa käsitellä mokanhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Käytä toimistossa farkkujen tai housujen  kanssa tai yhdistä juhlaan mekon päälle! Sopii myös upeasti nk. over-sized käyttöön tai kesätakkikäyttöön! Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2001120316 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hurmaava Kino-merkkinen vihreä mokkabolero. Upea malli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Lähes 100 % varmuudella 70-luvulta. Bolerossa kauniin vihreä mokkapinta. Kiinnitys kuudella mokkapäällystetyllä napilla. Pussimainen, 2/3-pituinen raglan-hiha. Muotolaskokset boleron helmalla; bolero kapenee alaspäin. Erittäin hyväkuntoinen, mutta kannattaa käsitellä mokanhoitoaineella ennen käyttöönottoa.

Käytä toimistossa farkkujen tai housujen  kanssa tai yhdistä juhlaan mekon päälle! Sopii myös upeasti nk. over-sized käyttöön tai kesätakkikäyttöön!

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % nahka
Vuori: 100 % polyesteri
(arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintöjä)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 108
Helman ympärys, cm 98
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 39
Etupituus, cm (olka-helma) 49
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 42
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 45
Ulkohihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 45,5

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Koko

, ,

Väri