Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kio Modell, vintage-kesämekko - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea Saksassa valmistettu Kio Modell -merkkinen vintage-kesämekko leninki. Koska mekko on Saksassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1970-luvlla. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta materiaalista, jossa valkoisella pohjalla pohjalla mintunvihreitä raitoja ja valkoisia kukkia. Kokonaan vuorattu. Vyötäröllä muotosauma ja kuminauha. Sivusaumoissa pienet vyölenkit. Yläosa toppimallinen, jossa leveät olkaimet. Yläosan takakappaleella kuminauhoitus – rinnanympärys joustaa. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla. Uudenveroinen, upea ja kaunis kesämekko kesäpäivään tai -juhlaan!

Kokomerkintä D40 / GB14 / F42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % asetaatti

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 87*
Vyötärön ympärys, cm 62*
Yläosan etupituus, cm 27
Hameosan pituus, cm 74
Olkaimen leveys, cm 3

*=venyttämättömänä, vyötäröllä ja selän takaosassa kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!