Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kotimainen punainen untuvatakki - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu pitkä, punainen untuvatakki. Valmistajatietolappu irrotettu, mutta kaikki merkinnät suomen kielellä. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1980-luvulta. Todella kaunis ja näyttävä, pitkä ja lämmin untuvatakki. Väriltään punainen. Kiinnitys 2/3-pituisella vetokejulla, nepparikiinnitys koko takin pituudella. Etutaskut. Raglan-hiha. Pystykaulus, jolla nepparit. Niskassa ripustuslenkki ja teksti “Virpi Miettinen, miss Suomi 1965”, joten lienee ollut entisen Miss Suomen käytössä. Muutama erittäin huomaamaton tahra, mutta muutoin priimakuntoinen, upea ja lämmin pitkä untuvatakki. Samanlaista aitouden tunnetta saa hakemalla hakea!

Kokomerkintä 36, mutta sopii myös koolle 38. Tarkemmat mitat alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: polyesteri / puuilla
Vuori: polyesteri
Arvio, materiaalitiedot leikattu pois
Täyte: 80 % untuva / 20 % höyhen, kimmoisuus yli 8

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 114
Vyötärönympärys, cm 112
Selän leveys, cm 36
Pituus keskitaka, cm 112
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 79

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.