Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kotimekko - XL

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Hurmaava sininen kotimekko. Niskalappu haalistunut – ei valmistaja-, materiaali- tai kokotietoja saatavilla. Valmistettu kuosin perusteella 1980-luvulla. Valmistettu puuvillatoimikkaasta, jossa violetin-sinisellä pohjalla valkoisia kreppiraitoja ja valkoisia, pinkkejä, keltaisia ja mintunvihreitä pilkkuja. Vahvasti A-linjainen malli, joka levenee helmaa kohden – sopinee myös äitiysvaatteeksi tai kesällä kesätakiksi. Olalla muotokaitale, josta mekko aukeaa avolaskoksin etu- ja takakappaleelle. Etutaskut. Kiinnitys valkoisilla napeilla. 1/2-pituinen hiha. Kankaan väri hieman haalistunut, mutta muutoin hyväkuntoinen, erittäin persoonallinen ja hurmaava kotimekko – myös kodin ulkopuoliseen käyttöön.

Kokoarvio XL. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 136
Vyötärön ympärys, cm 148
Etupituus, cm 100
Selän leveys, cm 39,5
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 37

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!