Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kukkakuosinen viskoosipusero 70-luvulta - M/L

37,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama viskoosipusero 70-luvulta. Koska pusero on käsin valmistettu, on se täysin uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja kuosin perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu erittäin mukavantuntuisesta, kevyestä ja hengittävästä viskoosista, jossa hurmaava kukka-lehtikuosi. Pohjaväri vaaleanvihreä. Kuosin sävyinä tipunkeltainen, lämmin keltainen ja raikas vihreä. Suora ja pitkähihainen paitamalli, jossa muotolaskokset rinnalla. Eteen sidottava kauluskäänne, kiinnitys muovinapein. Laskostettu hiha. Napitus ranteella. Suora helma. Hyväkuntoinen, hurmaava ja täysin uniikki viskoosipusero 70-luvulta!

Kokoarvio M/L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

40-pesu

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 94
Vyötärön ympärys, cm 92
Etupituus, cm (olka-helma) 61
Olan pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 65

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40, 42, 44

Väri

, , ,