L-collection, kotimainen musta hame – 38/40

17,95

Kotimainen L-Collectionin valmistama musta hame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Kevyesti laskeutuvaa, sifonkimaista materiaalia. Ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Puolipitkä, suora malli. Pienet muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Vyötärökaitale. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Kohtuullisen hyväkuntoinen, Suomessa valmistettu, klassinen ja monikäyttöinen musta hame. Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin. Kokomerkintä FIN 36 / GB 12, mutta todellisuudessa isompi koko. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4001290416 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kotimainen L-Collectionin valmistama musta hame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Kevyesti laskeutuvaa, sifonkimaista materiaalia. Ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Puolipitkä, suora malli. Pienet muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Vyötärökaitale. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Kohtuullisen hyväkuntoinen, Suomessa valmistettu, klassinen ja monikäyttöinen musta hame.

Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä FIN 36 / GB 12, mutta todellisuudessa isompi koko. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % polyesteri
(arvio, tuotteessa ei tietoa vuoren materiaalista)

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 84
Lantion ympärys, cm 99
Helman ympärys, cm 92
Pituus, cm 60

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Koko

,

Väri