Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

L-kolttu, kotimainen kukkamekko – 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Viehättävä kotimaisen L-kolttu Oy:n valmistama kukkamekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, luultavasti 70-luvulla. Valmistettu todella kevyestä, kevyesti läpikuultavasta trikoosta, jossa vaalealla pohjalla, musta graafinen kuosi ja pinkkejä kukkia. Kaksiosainen malli. Vyötäröllä muotosauma ja kuminauha. Yläosa puseromallinen, V-pääntie ja 2/3-pituinen pussihiha. Hihansuulla kuminauha. Nilkkapituinen hameosa. Uudenveroinen kotimainen kukkamekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa L-Kolttu Oy:stä

L-Kolttu Oy:n Mode S-XL on suomalaisen naisen mitoituksella tehtyjen pukineiden erikoisliikeketju. Liikkeitä yrityksellä on lähes sata pitkin Suomea. Yrityksen etusijalla on ollut tehdä suomalaisille naisille sopivia ja istuvia vaatteita kokoina 34–52.

Lähde: www.nettitieto.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Vuori: 83 % asetaatti / 17 % polyamidi

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 82*
Selän leveys, cm 38
Yläosan etupituus, cm 43
Hameosan pituus, cm 78
Olan pituus, cm 10
Hihan pituus, cm 39

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!