Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

L-Kolttu, kotimainen puuvillamekko 60/70-luvulta - 46

73,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihana, kotimaisen L-Kolttu Oy:n valmistama puuvillamekko 60/70-luvulta. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja kuosin perusteella valmistettu 1960/70-luvulla. Valmistettu sileästä ja hengittävästä puuvillasta, jossa kauniisti viistoon aseteltu raitakuosi. Kuosin sävyinä harmaa, musta ja harmahtava vaaleanpunainen. Pitkä ja väljä mekkomalli, jossa leikkaus vyötäröllä. Pieni holkkihiha. Kulmikas, pyöristetty pääntie. Kiinnitys etupituudelta nepparein. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava kotimainen mekko 60/70-luvulta!

Kokomerkintä 46. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 122
Vyötärön ympärys, cm 112
Lantion ympärys, cm 126
Etupituus, cm (olka-helma) 120
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 58

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

46

Väri

, , ,