Poisto!

L-Kolttu, Classica beige bleiseri – 38/40

9,95 5,00

Kotimaisen L-Kolttu Oy:n valmistama kotimainen, Classica-tuotemerkin naisten bleiseri.  Beige, pellavamainen, kevyt materiaali. Paikkataskut, 1-rivinen kiinnitys kolmella napilla ja pieni kääntökaulus. Muotosaumat etu- ja takakappaleella. Taskuissa ja kauluskäänteellä punosyksityiskohdat. Erittäin hyväkuntoinen naisten bleiseri. Yhdistä trendikkäästi Culotte-housuihin tai Relaxed Fit -farkkuihin tai klassisesti tummien, suorien housujen kanssa. Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 2001260316 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kotimaisen L-Kolttu Oy:n valmistama kotimainen, Classica-tuotemerkin naisten bleiseri.  Beige, pellavamainen, kevyt materiaali. Paikkataskut, 1-rivinen kiinnitys kolmella napilla ja pieni kääntökaulus. Muotosaumat etu- ja takakappaleella. Taskuissa ja kauluskäänteellä punosyksityiskohdat. Erittäin hyväkuntoinen naisten bleiseri.

Yhdistä trendikkäästi Culotte-housuihin tai Relaxed Fit -farkkuihin tai klassisesti tummien, suorien housujen kanssa.

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa L-Kolttu Oy:stä

L-Kolttu Oy:n Mode S-XL on suomalaisen naisen mitoituksella tehtyjen pukineiden erikoisliikeketju. Liikkeitä yrityksellä on lähes sata pitkin Suomea. Yrityksen etusijalla on ollut tehdä suomalaisille naisille sopivia ja istuvia vaatteita kokoina 34–52.

Lähde: www.nettitieto.fi

Materiaali ja pesuohjeet

97 % polyesteri
3 % elastaani

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 106
Helman ympärys, cm 112
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 50
Etupituus, cm (olka-helma) 72
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 41
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 69
Olan leveys, cm 13
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 19 cm
Koko

,

Väri