Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

L-kolttu, sininen vintage-leninki - 40/42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

L-Kolttu Oy:n Suomessa valmistama kaunis sininen leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, luultavasti 1980-luvun alusta. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta, kevyesti läpikuultavasta trikoosta. Kaunis vaalea laventelinsininen väri. Hameosalla näyttävä valkoinen kuvio . Pääntiellä halkio ja muotokaarroke, jolla avolaskokset. Lyhyt holkkihiha. Vyötäröllä muotoleikkaus ja kuminauha. Hameosa tiheästi pliseerattu. Erittäin hyväkuntoinen, lähes uudenveroinen kotimainen leninki arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee myös koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa L-Kolttu Oy:stä

L-Kolttu Oy:n Mode S-XL on suomalaisen naisen mitoituksella tehtyjen pukineiden erikoisliikeketju. Liikkeitä yrityksellä on lähes sata pitkin Suomea. Yrityksen etusijalla on ollut tehdä suomalaisille naisille sopivia ja istuvia vaatteita kokoina 34–52.

Lähde: www.nettitieto.fi

Materiaali ja pesuohjeet

80 % asetaatti / 20 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 106
Vyötärön ympärys, cm 86*
Yläosan etupituus, cm 42
Hameen pituus, cm 75
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 24

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!