Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Leijona-Pukine, kotimainen jacquar-takki - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Yhtyneet Pukutehtaat Oy Ab:n Leijona-tuotemerkin valmistama jacquard-takki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1960-luvulta. Todella upea maksimallinen, A-linjianen takki, joka on valmistettu kauniista jacquard-kankaasta, jossa valkoisella pohjalla valkoinen ja turkoosi, kevyesti hohtava pintastruktuuri. Herrainkaulukset, kiinnitys päällystetyillä napeilla. Sivutaskut. Takkiin kuuluu vyö, mutta takissa ei ole vyölenkkejä. Kokonaan vuoritettu. Täysin uudenveroinen, todella kaunis ja näyttävä kotimainen takki 1960-luvulta.

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Yhtyneet Pukutehtaat / Oy Leijona-Pukine Ab:sta

Vuonna 1941 SOK osti Yhtyneet Pukutehtaat Tampereelta. Siitä muodostettiin tytäryhtiö Yhtyneet Pukutehtaat Leijona.  Vuonna 1950 SOK aloitti ensimmäisenä Suomessa nailonsukkien valmistuksen. 1950-luvun loppupuolella yritys työllisti noin 1300 työntekijää. 1960-luvulla aloitettiin paitatuotanto, johon kuului mm. Ryhti-tuotemerkin paidat ja Lasso -vapaa-ajan asut. Helsingin tehtaiden tuotanto kasvoi aina 1960-luvun alkuun saakka. Vuonna 1965 Tampereelle valmistui ulkopukinetehdas. Tehtaan nimi muutettiin vuonna 1972 tuotemerkkinsä mukaisesti Oy Leijona-Pukine Ab:ksi. Vuonna 1983 SOK lopetti Helsingin ja Tampereen trikootehtaat sekä Tampereen Leijona-Pukine -pukutehtaan.

Lähde: kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja
Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 118
Vyötärön ympärys, cm 112
Selän leveys, cm 40
Pituus keskitaka, cm 105
Olkasauman pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 61

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.