Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Lyhyt vintage-leninki 70-luvulta - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea ja näyttävä lyhyt vintage-leninki 70-luulta. Ei valmistusmaatietoja, mutta hyvin todennäköisesti valmistettu Yhdysvalloissa 70-luvulla. Koska leninki on Yhdysvalloissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu mustasta, todella kevyestä trikoosta, jossa kullanvärisiä pilkkuja. Lyhyt, alaspäin levenevä malli. Rinnan alla muotoleikkaus, jolla avolaskokset. Syväänuurrettu pääntie. Upeat, vahvasti laskostetut, lyhyet hihat. Hihan reunassa kullanvärinen kanttinauha. Kiinnitys keskitakasaumasta pitkällä vetoketjulla. Miehusta kokonaan vuorattu. Etukappaleella yksi huomaamaton purkauma, muutoin erittäin hyvä kunto. Upea vintage-leninki arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee myös koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 79 % triasetaatti / 21 % polyamidi (nylon)
Vuori: 100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 98
Vyötärön ympärys, cm 80
Selän leveys, cm 32
Etupituus, cm (olka-helma) 81
Olan pituus, cm 6
Hihan pituus, cm 35

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!