Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Made by Story, kotimainen talvitakki - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa Made by Story -merkkinen kotimainen talvitakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1980-luvulta. Väriltään haalea roosa, vuori poltetun oranssin värinen. Ihana pitkä malli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös nykypäivään. Kauniit yksityiskohdat. Vahvasti topattu, hyvin lämmin. Kevyet olkatoppaukset, raglanhiha. Helmassa kiristysnyöri. Kiinnitys metallivetoketjulla, jonka päällä nepparein kiinnitettävä lista. Hupussa turkissomiste (turkiksen aitoudesta ei tietoa), huppu irrotettavissa. Isot sivutaskut. Pitkät hihat, jotka voi taittaa. Erittäin hyväkuntoinen, todella lämmin ja näyttävä kotimainen talvitakki!

Kokomerkintä EUR40. Tarkemmat mitat alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 75 % puuvilla / 25 % polyesteri
Vuori: 100 % polyamidi
Vanu: 100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 130
Helman ympärys, cm 130
Pituus keskitaka, cm 103
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 80

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.