Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Mako Ellas, käyttämätön puuvillatoppi 80-luvulta – S/M

26,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Hurmaava, Mako Ellas -tuotemerkin Kreikassa valmistama puuvillatoppi 80-luvulta. Koska toppi on Kreikassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Toppi on ulkonäön ja tunnun perusteella täysin käyttämätön. Muotokielen, kuosin ja niskalapun perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu kevyestä ja hengittävästä puuvillatrikoosta, jonka sävynä musta. Vasemmalla rinnalla kauniisti kiiltävä, kullanvärinen kukkapainatus. Rento ja hihaton toppimalli, jossa pyöreä pääntie. Etupituudella koristenappilista, hopeanvärisillä reikäniiteillä. Leveää resoria helmassa. Uudenveroinen, kaunis ja hurmaava toppi 80-luvulta!

Kokomerkintä 2, sopinee koolle S/M. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Helman ympärys, cm 70
Etupituus, cm 58
Olkaimen leveys, cm 5

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36, 38, 40

Väri

, ,