Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

MalliMari, kotimainen vekkihame - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen MalliMari Oy:n valmistama vaalea vekkihame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu luultavasti 1970-luvulla. Valmistettu helppohoitoisesta ja hengittävästä polyesteri-viskoosisekoitekankaasta, jossa valkoisella pohjalla hienovarainen musta ruutukuosi. Pohjemittainen malli. Hame aukeaa helmaa kohden lautalaskoksiin. Vyötäröllä vyötärökaitale ja vyölenkit. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Kokonaan vuoritettu. Erittäin hyväkuntoinen MallliMari Oy:n valmistama vekkihame arkeen tai juhlaan!

Yhdistä arkeen rennosti tennareiden ja T-paidan kanssa tai kesäjuhlaan juhlatoppiin ja avokkaisiin!

Kokomerkintä C38. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 164-172 cm ja jonka vyötärön ympärys on 70 cm ja vyötärön ympärys 96 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Malli-Mari Oy:stä

Aatos Kivelä ja Aarne Varila perustivat vuonna 1965 Malli-Mari Oy:n Kokkolaan. Tehdasta laajennettiin 1970-luvun puolivälissä. Työntekijämäärä vaihteli 120-165 välillä ja tuotantoa vietiin Pohjoismaihin, Englantiin ja Kreikkaan. Malli-Mari oli tunnettu modikkaista naistenvaatteista ja suunnittelijoistaan. Vuonna 1984 Master-Coat osti Malli-Marin. Malli-Marin toiminta lopetettiin vuoden 1995 alussa.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (Lappalainen & Almay 1996, 110)

Materiaali ja pesuohjeet

70 % polyesteri / 30 % viskoosi

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 72
Lantion ympärys, cm 96
Pituus, cm 69

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38

Väri