Mallimari, turkoosisävyinen ruutubleiseri – 34/36

24,95

Suomessa valmistettu vaalea ruutubleiseri. Ei valmistajatietoja. Koska bleiseri on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perustella ostettu 1980-luvun lopussa / 1990-luvun alussa. Valmistettu viskoosisekoitekankaasta, jossa hiekanharmaalla pohjalla valkoinen ruutukuosi. Aikakautensa suora, rento malli – ei muotolaskoksia, ei vuorta. Etutaskut. Yksirivinen nappikiinnitys koristeellisilla muovinapeilla. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa.  Erittäin hyväkuntoinen kotimainen ruutubleiseri, joka toimii myös välikausitakkina!

Kokomerkintä 34, mutta sopinee myös koolle 36. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 164-172 cm pitkä ja jonka rinnan ympärys on 80 cm ja vyötärön ympärys 90 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

Mallimari Oy:n Suomessa valmistama turkoosisävyinen ruutubleiseri ruutubleiseri. Koska bleiseri on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perustella ostettu 1980-luvulla. Valmistettu puuvillasta, jossa musta-turkoosi ruutukuosi. Aikakautensa suora, rento malli – ei muotolaskoksia. Dropped shoulder, 3/4-pituinen hiha. Etutaskut. Yhdellä napilla yksirivinen nappikiinnitys. Kevyet olkatoppaukset. Kokonaan vuorattu.  Erittäin hyväkuntoinen Mallimari Oy:n ruutubleiseri.

Kokomerkintä 34, mutta sopinee myös koolle 36. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 164-172 cm pitkä ja jonka rinnan ympärys on 80 cm ja vyötärön ympärys 90 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Malli-Mari Oy:stä

Aatos Kivelä ja Aarne Varila perustivat vuonna 1965 Malli-Mari Oy:n Kokkolaan. Tehdasta laajennettiin 1970-luvun puolivälissä. Työntekijämäärä vaihteli 120-165 välillä ja tuotantoa vietiin Pohjoismaihin, Englantiin ja Kreikkaan. Malli-Mari oli tunnettu modikkaista naistenvaatteista ja suunnittelijoistaan. Vuonna 1984 Master-Coat osti Malli-Marin. Malli-Marin toiminta lopetettiin vuoden 1995 alussa.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (Lappalainen & Almay 1996, 110)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 106
Etupituus, cm 69
Selän leveys, cm 57
Olan pituus, cm 23
Hihan pituus, cm 44

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Saatat myös pitää...