Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Marimekko, puuvillatunika - 40/42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Upea ja harvinaislaatuinen Marimekko-puuvillatunika. Koska tunika on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, luultavasti 80-luvun lopulla tai 90-luvun alussa. Valmistettu pehmeästä puuvillakankaasta, jossa valkoisella pohjalla iso, pastellisävyinen kuosi. Kuosin väreinä vaaleanpunanen, keltainen, vaaleansininen, aniliininpunainen. Pitkä tunikamalli, jossa lyhyet 1/2-pituiset hihat. Olalla muotokaitale, jolla laskostus. Pieni kauluskäänne. Napitus vyötärölle. Napituslistan vieressä kauniisti parsittu 2 mm x 2 mm reikä ja ylin nappi puuttuu, mutta muutoin upeakuntoinen ja upea Marimekko-tunika!

Kokomerkintä 40, sopinee myös koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Marimekko Oy:stä

Marimekko edustaa Suomen vaatetusteollisuuden historiassa omaperäistä suomalaista tuotesuunnittelua ja ajattelutapaa. Marimekko perustettiin vuonna 1951, jolloin Armi Ratia meni mukaan miehensä Viljo Ratian kaksi vuotta aikaisemmin ostamaan painettuja vahakankaita valmistaneeseen Printex Oy:hyn. Marimekon ensimmäisen malliston suunnitteli Riitta Immonen vuonna 1951. Vuonna 1955 Marimekko perusti oman ompelimonsa. Vuonna 1953 palkattiin Vuokko Eskolin-Nurmesniemi suunnittelemaan vaatteita. Juuri Vuokko antoi Marimekko-vaatteille niiden erikoisilmeen. 1960-luvulla yritys kasvoi vahvasti. Vuonna 1985 Amer-Yhtymä osti Marimekon, ostolla oli vaikutus Marimekon kannattavuuteen. Käännös parempaan tapahtui 1991, kun Kirsti Paakkanen osti Marimekon.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) 

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 126
Etupituus, cm 107
Selän leveys, cm 40,5
Olan pituus, cm 16
Hihan pituus, cm 33

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!