Marimekko, Ritva Falla silkkihame – 38/40

24,95

Kotimainen Ritva Fallan Marimekolle suunnittelema vaalea silkkihame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kaunis vaalean sävy materiaalissa kaunis silkille luonteenomainen pintastruktuuri sekä himmeä kiilto. Muotolaskokset vyötöröllä. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla. Todella laadukasta materiaalia ja ompelutyötä. Ihana, monikäyttöinen, luonnonkuiduista valmistettu hame! Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä 10 / 38, mutta sopinee myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen Ritva Fallan Marimekolle suunnittelema vaalea silkkihame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kaunis vaalean sävy materiaalissa kaunis silkille luonteenomainen pintastruktuuri sekä himmeä kiilto. Muotolaskokset vyötöröllä. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla. Todella laadukasta materiaalia ja ompelutyötä. Ihana, monikäyttöinen, luonnonkuiduista valmistettu hame!

Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä 10 / 38, mutta sopinee myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Marimekko Oy:stä

Marimekko edustaa Suomen vaatetusteollisuuden historiassa omaperäistä suomalaista tuotesuunnittelua ja ajattelutapaa. Marimekko perustettiin vuonna 1951, jolloin Armi Ratia meni mukaan miehensä Viljo Ratian kaksi vuotta aikaisemmin ostamaan painettuja vahakankaita valmistaneeseen Printex Oy:hyn. Marimekon ensimmäisen malliston suunnitteli Riitta Immonen vuonna 1951. Vuonna 1955 Marimekko perusti oman ompelimonsa. Vuonna 1953 palkattiin Vuokko Eskolin-Nurmesniemi suunnittelemaan vaatteita. Juuri Vuokko antoi Marimekko-vaatteille niiden erikoisilmeen. 1960-luvulla yritys kasvoi vahvasti. Vuonna 1985 Amer-Yhtymä osti Marimekon, ostolla oli vaikutus Marimekon kannattavuuteen. Käännös parempaan tapahtui 1991, kun Kirsti Paakkanen osti Marimekon.

Sen lisäksi, että Ritva Falla on suunnitellut Marimekolle, Ritva Falla valmistaa omaa naistenvaatemallistoansa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) www.ritvafalla.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 60  % pellava / 40 % silkki
Vuori: 60 % asetaatti / 40 % viskoosi

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 80
Lantion ympärys, cm 100
Pituus, cm 48

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Koko

Väri