Marimekko, vaaleanpunainen puuvillapaita – M

49,95

IHANA vaaleanpunainen puuvillapaita. Ei valmistaja-, koko- tai materiaalitietoja. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu Suomessa 1990-luvun alussa. Valmistettu korkelaatuisesta ja pehmeästä puuvillakankaasta. Vaaleanpunaisella pohjalla valkoisia, pieniä palkkeja sekä pieniä haaleansinisiä kukkia. Kauluskäänteet, kiinnitys metallineppareilla. Isot etutaskut. Pyöristetty helma. Materiaali erittäin korkealaatuista; huomaa, että paitaa on pesty, mutta materiaali ei ole kärsinyt – ei haalistunut. Upea vaaleanpunainen puuvillapaita persoonalliselle pukeutujalle!

Kokoarvio 38/40 – sopinee myös pienempi kokoiselle over-sized käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

IHANA Marimekon vaaleanpunainen puuvillapaita. Niskalappu leikattu irti, mutta materiaalin, nappien ja muotokielen ja materiaalin perusteella Marimekon paita, todennäköisesti 1990-luvun alusta. Valmistettu korkelaatuisesta ja pehmeästä puuvillakankaasta. Vaaleanpunaisella pohjalla valkoisia, pieniä palkkeja sekä pieniä haaleansinisiä kukkia. Kauluskäänteet, kiinnitys metallineppareilla. Isot etutaskut. Pyöristetty helma. Materiaali erittäin korkealaatuista; huomaa, että paitaa on pesty, mutta materiaali ei ole kärsinyt – ei haalistunut. Upea vaaleanpunainen puuvillapaita persoonalliselle pukeutujalle!

Kokoarvio 38/40 – sopinee myös pienempi kokoiselle over-sized käyttöön. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Vyötärön ympärys, cm 108
Pituus keskietu, cm 61
Pituus keskitaka, cm 68
Olkasauman pituus, cm 18
Hihan pituus, cm 52

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Saatat myös pitää...