Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Marmalade Collection, viskoosisekoitemekko 90-luvulta - 38

46,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs, Marmalade Collection -tuotemerkin UK:ssa valmistama mekko 90-luvulta. Koska mekko on UK:ssa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu sileästä ja hengittävästä viskoosi-polyesterisekoitteesta, jonka sävynä lähes musta tummansininen. Tyylikäs, pitkä mekkomalli, jossa lyhyt, olalta laskostettu hiha. Kevyet olkatoppaukset. V-pääntie, kiinnitys koristeellisin napein. Kaksirivinen napitus vyötäröllä. Kaunis vastalaskostus hameosalla. Pienet vastalaskokset vyötäröltä yläosalle. Erittäin hyväkuntoinen ja hurmaava mekko 90-luvulta!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee paremmin koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

65 % viskoosi
35 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 104
Vyötärön ympärys, cm 81
Lantion ympärys, cm 108
Etupituus, cm 120
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 32

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38

Väri