Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Martinelli, valkoinen viskoosihame 80/90-luvulta - 38

29,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, Martinellin Linea Vivace -tuotemerkin viskoosihame 80/90-luvulta. Ei valmistusmaatietoa. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1980/90-luvulla. Valmistettu sileästä, kevyestä ja hengittävästä viskoosista, jonka sävynä valkoinen. Viskoosia tunnun ja ulkonäön perusteella, tuotetiedot kuluneet. Kaunis ja ajaton, polvipituinen kynähamemalli, jossa leveä vyötärökaitale. Sivutaskut. Pienet myötälaskokset etukappaleella, muotolaskokset takakappaleella. Halkio takahelmassa. Kiinnitys takaa pienellä muovivetoketjulla ja kahdella päällystetyllä napilla. Ei vuorta. Lähes huomaamatonta kulumaa takahelmassa – huomioitu hinnassa. Muutoin hyväkuntoinen, yleisilmeeltään siisti, kaunis ja ajaton viskoosihame kesäpäivään tai juhlaan!

Kokoarvio 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi
Arvio, materiaalitiedot kuluneet.
40-varovainen

 

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 76
Lantion ympärys, cm 100
Pituus, cm 64

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

38

Väri