Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Master Coat, kotimainen beige talvitakki - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Master Coat Oy:n Bewell-tuotermerkin Suomessa valmistettu pitkä talvitakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 70-luvun lopulta. Todella näyttävä ja lämmin talvitakki. Beige väri, jossa vaaleat tekoturkissomisteet. Lämmin teddyvuori miehustalla. Sivutaskut ja pienet muotolaskokset rinnalla. Kiinnitys neljällä napilla. Kauluksen voi napittaa pystyyn. Kuvat eivät tee oikeutta tälle takille. Vuoressa, toisessa kainalossa kevyttä kulumaa, muutoin erittäin hyväkuntoinen ja kotimainen Master Coat Oy:n beige talvitakki. Toista samanlaista ei heti katukuvassa vastaan tule!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee myös / paremmin koolle 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Master Coat Oy:stä

Evald Vainio perusti 1938 Kokkolan Kappatehdas Oy -nimisen yrityksen. Tehdas valmisti perheyrityksenä Master-tavaramerkillä ns. lady-kappoja. Yritys lopetti toimintansa 1977, jolloin Oiva Turunen ja Rauno Virtanen perustivat uuden yrityksen Master Coat Oy:n. Toiminnot siirettiin Turkuun 1980. Elina Kokkilan johdolla luotiin uusi, nuorekkaampi mallisto, joita markkinointiin tavaramerkillä ”Master Coat”. 60 % tuotannosta meni vientiin. Vuonna 1986 yritys työllisti 300 henkeä ja oli Pohjoismaiden suurin naisten päällystakkien valmistaja. Master Coat menestyi edelleen muutamia vuosia, mutta markkinat kiristyivät jatkuvasti ja tuotevalikoimaa laajennettiin hameisiin, bleisereihin ja housuihin. 1990-luvun alussa tuotantoa ei voitu enää jatkaa korkeiden työvoimakustannusten takia entisessä mitassa. Tuotantoa siirrettiin Baltiaan, Puolaan ja Portugaliin. Master Coat Oy oli monien muiden yritysten tavoin vaikeuksissa ja väkeä vähennettiin jatkuvasti. Yritys haettiin konkurssiin 1994.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 65 % polyesteri / 35 % puuvilla
Vuori: 100 % akryyli

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 110
Vyötärönympärys, cm 108
Selän leveys, cm 37,5
Pituus keskitaka, cm 105
Olkasauman pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 59

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Koko

36, 38

Väri