Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Master-Coat, täyspitkä villakangastakki 90-luvulta - 40

82,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella upea ja tyylikäs, Master Coat Oy:n Latviassa valmistama villakangastakki 90-luvulta. Koska takki on Latviassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu upean purppuransävyisestä, huovutetusta villakankaasta. Täyspitkä, helmaa kohden kevyesti levenevä takkimalli kauluskäänteellä. Yksirivinen piilonapitus, etutaskut. Raglan-hiha. Käännetty hihansuu, jossa halkio ulkosyrjällä. Tyylikäs viittaleikkaus selässä. Olkatoppaukset. Kokonaan vuoritettu. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja laadukas villakangastakki 90-luvulta!

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Master Coat Oy:stä

Evald Vainio perusti 1938 Kokkolan Kappatehdas Oy -nimisen yrityksen. Tehdas valmisti perheyrityksenä Master-tavaramerkillä ns. lady-kappoja. Yritys lopetti toimintansa 1977, jolloin Oiva Turunen ja Rauno Virtanen perustivat uuden yrityksen Master Coat Oy:n. Toiminnot siirettiin Turkuun 1980. Elina Kokkilan johdolla luotiin uusi, nuorekkaampi mallisto, joita markkinointiin tavaramerkillä ”Master Coat”. 60 % tuotannosta meni vientiin. Vuonna 1986 yritys työllisti 300 henkeä ja oli Pohjoismaiden suurin naisten päällystakkien valmistaja. Master Coat menestyi edelleen muutamia vuosia, mutta markkinat kiristyivät jatkuvasti ja tuotevalikoimaa laajennettiin hameisiin, bleisereihin ja housuihin. 1990-luvun alussa tuotantoa ei voitu enää jatkaa korkeiden työvoimakustannusten takia entisessä mitassa. Tuotantoa siirrettiin Baltiaan, Puolaan ja Portugaliin. Master Coat Oy oli monien muiden yritysten tavoin vaikeuksissa ja väkeä vähennettiin jatkuvasti. Yritys haettiin konkurssiin 1994.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: puhdas uusi villa
Vuori: viskoosi
ei vesipesua

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 126
Vyötärön ympärys, cm 138
Selän leveys, cm 37
Etupituus, cm (olka-helma) 125
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 76

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

40

Väri

,