Matomas, italialainen 70-luvun trikoomekko – XS/S

24,95

Italiassa valmistettu Matomas-merkkinen ihana, värikäs naisten trikoomekko 70-luvulta. Koska mekko on valmistettu Italiassa, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Vahvaa polyesteritrikoota. Kaunis ja värikäs kuosi, jossa pääsävyinä luonnonvalkoinen, oranssi, vihreä ja marjapuuronpunainen. Avara pääntie ja napeilla säädettävät, kapeat olkaimet. Kiinnitys keskitakasaumasta metallivetoketjulla ja hakasella. Ihanan värikäs ja todella hyväkuntoinen 70-luvun mekko. Ihana mekko kesäpäivään tai rentoon kesäjuhlaan! Kokoarvio XS/S. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3001190316 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Italiassa valmistettu Matomas-merkkinen ihana, värikäs naisten trikoomekko 70-luvulta. Koska mekko on valmistettu Italiassa, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Vahvaa polyesteritrikoota. Kaunis ja värikäs kuosi, jossa pääsävyinä luonnonvalkoinen, oranssi, vihreä ja marjapuuronpunainen. Avara pääntie ja napeilla säädettävät, kapeat olkaimet. Kiinnitys keskitakasaumasta metallivetoketjulla ja hakasella. Ihanan värikäs ja todella hyväkuntoinen 70-luvun mekko.

Ihana mekko kesäpäivään tai rentoon kesäjuhlaan!

Kokoarvio XS/S. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri (arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintää)

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 76
Vyötärön ympärys, cm 69
Pituus keskietu, cm 68
Olkaimen pituus, cm 17-20

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 19 cm
Koko

Väri