Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Merlyn Fashion, raidallinen viskoosipaita - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Merlyn Fashion Oy:n Suomessa valmistettu raidallinen viskoosipaita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavaseti 1980-luvulta. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja hengittävästä viskoosista. Paidassa eripaksuisia keltaisia, sinisiä, pinkkejä ja vihreitä raitoja. Pitkä malli – sopii ihanasti leggareiden kanssa käytettäväksi! V-pääntie, rintataskut. Kiinnitys kultaisilla muovinapeilla. Pienet halkiot sivusaumoilla. Rinnalla pieni värivirhe, muutoin erittäin hyväkuntoinen kotimainen Merlyn Fashion Oy:n viskoosipaita arkeen tai kesäpäivään.

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Merlyn Fashion Oy:stä

Kaarina Malmari perusti 1979 naisten kevyttä vaatetusta Santarelli-tuotemerkillä valmistavan Merlyn Oy:n Helsinkiin. Parhaimmillaan yritys työllisti parikymmentä henkeä. Vuonna 1994 Moda Group -osuuskunta palkitsi Merlyn Oy:n erinomaisesta yhteistyöstä Kultalenkki patsaalla. Yrityksen toiminta on päättynyt vuonna 2007.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), kauppalehti.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 114
Etupituus, cm (olka-helma) 81
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 36

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.