Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Merry Finn, kotimainen vintage-mekko - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Merry Finn -merkkinen Suomessa valmistettu vintage-paitamekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella 1960-luvulta. Valmistettu puhtaasta, uudesta villasta, jossa harmaa-ruskea kuosi. Kaksiosainen malli, jossa yläosalla kauluskäänteet ja napitus. Vyötäröllä muotosauma ja samasta kankaasta valmistettu, kovitettu vyö. Hameosa aukeaa helmaa kohden avolaskoksiin. Helmaosa kokonaan vuoritettu. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla. Hihansuulla 1 x 0,5 cm ja rinnalla 0,2 x 0,2 cm huomaamattomaksi parsitut reiät, muutoin erittäin hyväkuntoinen, kotimainen Merry Finn -merkkinen mekko arkeen ja juhlaan!

Kokomerkintä C40. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 168 cm pitkä ja jonka rinnan ympärys on 96 cm, vyötärön ympärys 76 cm ja lantion ympärys 96 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puhdasta uutta villaa
Konepesu villaohjelmalla

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 96
Vyötärönympärys, cm 74
Yläosan etupituus, cm 42
Hameosan pituus, cm 70
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 60

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!