Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Miss TS, musta trumpettihame - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu Teeset Oy:n Miss TS -tuotemerkin musta trumpettihame. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1970-luvulla. Valmistettu läpikuultavasta ja helppohoitoisesta polyesteritrikoosta. Kokonaan vuoritettu. Pohjemittainen, alaspäin levenevä malli – helma liikkuu kauniisti liikkeen mukana. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Kankaan pinnassa pientä nukkaa, muutoin hyväkuntoinen kotimainen musta trumpettihame arkeen tai juhlaan!

Yhdistä arkeen rennosti tennareiden ja T-paidan kanssa tai juhlaan mustaan juhlatoppiin ja avokkaisiin!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee myös koolle 38. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, jonka rinnan ympärys on 92 cm, vyötärön ympärys 74 cm ja lantion ympärys 99 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 73
Lantion ympärys, cm 118
Pituus, cm 69

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!