Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Mix-Vaate Oy, viskoosihousut - 42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Mix-Vaate Oy:n Suomessa valmistamat viskoosihousut. Koska housut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvun lopulla / 1990-luvun alussa. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja hengittävästä viskoosista, jossa pinkillä pohjalla graafinen aikakauttansa hyvin edustava kuosi. Alaspäin kapeneva, pussimainen lahje. Lahkeensuulla koristenapit. Lahje käsin lyhennetty – mahdollisuus pidentää 2,8 cm. Vyötärökaitale, jolla etukappaleelle avolaskokset. Sivutaskut. Vyötärökaitale osittain kuminauhoitettu, vyölenkit. Kiinnitys vetoketjulla ja metallinapilla. Ihanan erilaiset, persoonalliset ja näyttävät, hyväkuntoiset viskoosihousut toimistoon tai kesäpäivään!

Kokomerkintä C42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 80*
Lantion ympärys, cm 134
Lahkeen ympärys, cm 32
Vyötärökorkeus etu, cm 28,5
Vyötärökorkeus taka, cm 45
Ulkosauman pituus, cm 95

*=venyttämättömänä, vyötärö osittain kuminauhoitettu. Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.