Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

MJ Sport, kotimainen velour-paita 70-luvulta - S/M

37,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Mauri Jormakan Jyväskylässä 70-luvulla valmistama, hurmaava velour-paita 70-luvulta. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1970-luvun lopulla. Valmistettu pehmeästä ja paksusta, tummansinisestä velour-trikoosta, jossa todella kaunis hohto. Joustinneulosta helmassa, hihansuissa ja pääntiellä. V-pääntie. Rinnalla pieni olympiasoihtu-flokkiprintti. Uudenveroinen ja upea velour-paita unisex-käyttöön!

Kokomerkintä miesten S. Sopinee nykymittastandardeilla S/M-kokoiselle naiselle, XS-kokoiselle miehelle. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

70% triasetaatti / 30% polyesteri

30 asteen vesipesu

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Helman joustinneuleen ympärys, cm 74*
Etupituus, cm (olka-helma) 58
Olkasauman pituus, cm 13,5
Hihan pituus, cm 59

*=Mitat venyttämättömänä, materiaali joustaa. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40, S, M

Väri