Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Modelia, kotimainen jakkupuku - 44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistettu, Modelia Oy:n Delia-tuotemerkin musta jakkupuku. Koska jakkupuku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1990-luvulla valmistettu. Kevyesti laskeutuvaa, helppohoitoista kangasta.

Kevyt jakkuosa, jossa pieni pystykaulus. 1-rivinen napitus neljällä muovinapilla. Kevyet olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Ei vuorta.

Hameosa malliltaan ajaton, kynähamemalli. Kapea vyötärökaitale, jonka sivuilla kuminauhoitus. Kiinnitys takasaumasta vetoketjulla ja napilla. Pieni halkio helman keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu.

Uudenveroinen, korkealaatuinen kotimainen jakkupuku yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä 44 Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Modelia Oy:stä

Vuonna 1933 Naim Weinsteinin Viipurissa perustama Leninki Oy siirtyi Turkuun. Tehdas valmisti Modelia-tuotemerkillä ”mannermaista” muotia – hameita ja leninkejä tuontikankaista. Vuonna 1969 yritys siirtyi Tarmo ja Maire Järvisen omistukseen ja nimeksi tuli Modelia Oy ja se valmisti edelleen pieniä sarjoja naisten hameita ja leninkejä. 1970-luvulla 40 % tuotannosta meni vientiin. Modelia Oy toimii yhä edelleen Turussa ja työllistää noin 40 henkeä.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), modelia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % asetaatti

Mittataulukko

Jakku

Rinnan ympärys, cm 114
Vyötärön ympärys, cm 108
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 55
Etupituus, cm (olka-helma) 74
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 42
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 69
Olan pituus, cm 14
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 63

Hame

Vyötärönympärys, cm 84*
Lantionympärys, cm 118
Pituus, cm 672
Helman leveys, cm 112

*=venyttämättömänä, vyötärökaitale osittain kuminauhoitettu. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!