Musta koristeellinen naisten neule – M

29,95

Musta villaneule, jossa päämateriaalina luultavasti angora ja lampaanvilla, seassa ehkä myös akryyliä. Neuleen etumuksessa erittäin kaunis kirjailu, jonka elementteinä on käytetty helmiä, strasseja, nahkaa ja turkista. Lepakkohihat. Ribbineulosta helmassa ja hihansuussa. Klassinen ajaton malli, joka sopii myös nykypäivään. Suurella todennäköisyydellä valmistettu 80-luvulla. Pientä nukkaa hihassa, muutoin hyväkuntoinen villaneule tyylikkääseen talvipäivään tai viileään syksy-/kevätiltaan. Yksilöllinen neule yksilölliselle pukeutujalle. Kokoarvio 40 (ei kokomerkintää). Mallinsa puolesta sopii usealle eri koolle. Katso tarkemmat kokotiedot alta.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1001530316 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Musta villaneule, jossa päämateriaalina luultavasti angora ja lampaanvilla, seassa ehkä myös akryyliä. Neuleen etumuksessa erittäin kaunis kirjailu, jonka elementteinä on käytetty helmiä, strasseja, nahkaa ja turkista. Lepakkohihat. Ribbineulosta helmassa ja hihansuussa. Klassinen ajaton malli, joka sopii myös nykypäivään. Suurella todennäköisyydellä valmistettu 80-luvulla. Pientä nukkaa hihassa, muutoin hyväkuntoinen villaneule tyylikkääseen talvipäivään tai viileään syksy-/kevätiltaan. Yksilöllinen neule yksilölliselle pukeutujalle.

Sopii yhteen yhtä hyvin farkkujen, housujen kuin hameenkin kanssa.

Kokoarvio 40 (ei kokomerkintää). Mallinsa puolesta sopii usealle eri koolle. Katso tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

20 % angora
10 % nylon (polyamidi)
70 % lampaanvilla
Arvio, tuotteessa ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 100
Lantionympärys, cm 82
Selän leveys, cm 47
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 55,5
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 66
Hihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 71

Mitat neuleesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!